Friday, August 3, 2012

Segmen Lokman:Saya Blogger dari UITM PUNCAK ALAM

ok..nani mmg dh simpan niat nk nulis something about my u...humm x leh nak kata u sagt..coz nani bru hbis foundation kat situ...
Insyaallah soon.,nani ak sambung degree kat USIM pulak..doakan soga nani terus sukses...

BANNER SEBELAH NI ADALAH  SEGMEN SAUDARA LOKMAN KITA...
SO,GUYS & GIRLS,anyone  yang nk JOIN ,just clik kat banner  atas ni je ekk...


so this is UITM PUNCAK ALAM




ni pintu gerbang nya.actually kalo student nk masuk dalam mmg x da sapanya pernah nk jalan kaki...mahu patah kaki...so nasib ad perkhidmatan bas rapid...alahmdulillah.....


                                               
                                                

okni TANGGA BATU CAVES..heheh..kalo x silap la..234 anak tangga... ni ja cara selaen bas rapid...kalo kita nak balik hostel...actually bayangkan..banyaknya  keringat...smsa nk mendaki tangga nih..chewahh...
ALHAMDULILLAH.... kpada bakal2 junior...salah satu cara nak tabah naek tangga ni tiap2 ari...


  • IKHLASKAN NIAT...AK TURUN NAEK TANGGA INI DEMI NAK MENUNTUT ILMU
  • SET DALAM MIND... DARI AK BAYOR SEHINGGIT TIAP KALI NAEK BAS,BAIK AK SAVE BELI MAKANAN
          (    bukan ap..kalo time studnt ..mmg suka makan...most of our allowance mmg hbis kat makanan jer...n saya x berdendam dgn pakcik bas,...heee...  )

10 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join segmen saya.. ^_^.. ini lah cabaran untuk menimba ilmu..

    sila check link anda di dalam senarai peserta ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dah check..dah..
      alhamdulillah dah selamat ad dalam list...

      Delete
  2. salam.. datang dari segmen yang sama > done follow sini.. salam kenal

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    jom join segmen ni lak ea =) hope sudi join

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2..tq2..
      tq letak link...nnty insyaallah ad mase saya join..

      Delete
  3. salam, dri segmen yang sama:)

    sy dr uitm kuala pilah

    folow awak...jemput datang ke blog sy...^_^

    http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh...
      uitm kuala pilah...sis saya kat situ la..
      tp skang dia tgh praktikal..

      tq..sudi2 la jalan2 kat sini..sy baru lagi..

      Delete
  4. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  5. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  6. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  7. hey hanani. from the same segmen.
    sy dari unisel ;D

    free2 mai la blog sy :D
    http://saa-n-thestory.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete